skip to Main Content
2 instrumente de plată pentru un pret carburant mai mic

2 instrumente de plată pentru un pret carburant mai mic

Fiecare companie își dorește să se poată bucura de un pret carburant mai mic, comparativ cu cel de la pompă. Pe lângă acest avantaj semnificativ, Cardoil Avantaj oferă nenumărate beneficii. Clienții pot alege să utilizeze unul din cele două carduri de combustibil puse la dispoziție. Cât de avantajos este un astfel de card? Îți vom prezenta în următoarele rânduri.

Cardul de debit ce garantează un pret carburant mai mic

Cardul de combustibil Cardoil Avantaj este un instrument de administrare eficientă a consumului. Acesta a fost conceput pentru a se utiliza atât de clienții persoane fizice cât și de persoane juridice. Este un instrument ideal pentru a eficientiza costurile aferente consumului de combustibil pentru flote.

De ce să alegi un card de debit Cardoil Avantaj?

Pentru a intra în posesia unui astfel de card, clientul va încheia un contract cu Cardoil Avantaj, în baza căruia vor fi stabilite termenele și condițiile de utilizare. Apoi, cardul de debit va fi alimentat cu suma pe care clientul intenționează să o folosească pentru a alimenta cu benzina ieftina o perioadă stabilită.

Alimentarea unui card de debit cu garantează un pret carburant semnificativ mai mic. Aceasta se poate efectua atât prin depunere de numerar cât și prin transfer bancar.

Utilizarea unui card de debit oferă acces la platforma online Gestcom, iar aceasta îți va trimite notificări în fiecare moment important. Vei ști când este alimentat contul, când s-a efectuat o alimentare cu combustibil, vei ști ce pret carburant se practica în acel moment, dar și când s-a emis factura unică.

Un mare avantaj al unui card de combustibil este acel că poate fi utilizat în una din cele 1500 de stații peco din țară și peste 43.500 de stații din afara țării, de unde poți alimenta cu motorina ieftina.

Cardul de credit. Motorina iefitna la termen

Un card de debit Cardoil Avantaj poate fi utilizat atât de persoane fizice cât și de persoane juridice. Cardul de credit este destinat exclusiv clienților persoane juridice.

A fost special conceput pentru companiile care își doresc un pret carburant mai mic decât la pompă, dar și multe alte avantaje.

Clienții care își organizează diferit rulajul banilor în companie se pot bucura de:

  • Motorina ieftina pentru autovehiculele din flotă
  • Facturare preferențială, săptămânală, bilunară sau lunară
  • Posibilitatea de a alimenta de la unul sau mai mulți furnizori Cardoil Avantaj
  • Notificări cu privire la fiecare alimentare cu benzina ieftina

La finalul lunii, sau la termenul stabilit la semnarea contractului, clientul va primi o factură unică ce va conține toate datele esențiale. Aceasta va conține cantitatea de combustibil alimentată, pret carburant și numărul de înmatriculare al autovehiculelor. Vei ști chiar și locația din care s-a alimentat.

De-a lungul timpului Cardoil Avantaj a încheiat parteneriate solide cu cei mai importanți furnizori de combustibil. Pentru a putea oferi clienților noștri un pret carburant mai mic, am ales să colaborăm cu OMV, Petrom, Rompetrol, Gazprom, Lukoil, UTA și MOL. Dacă și tu îți dorești un card de combustibil care să îți garanteze motorina ieftina, Cardoil Avantaj reprezintă o alegere de încredere.

 

Back To Top
Search