Sari la conținut
Cum să alegi consumabile medicale de încredere

Cum să alegi consumabile medicale de încredere

Industria de consumabile medicale este una foarte dinamică. Evoluția este rapidă, iar acest lucru este necesar, mai ales în acest domeniu. Atunci când alegi consumabile medicale de calitate pentru clinica pe care o reprezinți dovedești grijă față de personalul medical, dar și față de pacienți.

Alege un furnizor de consumabile medicale de încredere

Medal Trading este furnizorul tău de consumabile medicale de mai bine de 12 ani. Cu ajutorul experienței acumulate am reușit să oferim partenerilor noștri produse interesante, utile și sustenabile.

Dezvoltarea accelerată a acestei industrii ne determină să ținem pasul cu noile tendințe în domeniu. Astfel reușim să aducem în spitalele și clinicile partenere cele mai sustenabile consumabile medicale. Am fost mereu impulsionați de clienții noștri să aducem în portofoliu produse de calitate care să permită desfășurarea actului medical în cele mai sigure condiții.

Sustenabilitate. Una din misiunile de bază pentru Medal Trading

Ne dorim să oferim clienților  produse de înaltă calitate, pe care să le putem livra în cel mai scurt timp. Reușim să îndeplinim aceste standarde, oferindu-le clienților noștri prețuri competitive și termene de livrare favorabile.

Fie că alegi manusi medicale, halate medicale sau orice alt tip de echipament, ai garanția celei mai bune alegeri. Consumabilele pe care le regăsești în portofoliul nostru nu fac rabat de calitate. Ne dorim să îți oferim produse medicale care să îți permită să desfășori în condiții de maximă siguranță actul medical.

Ne preocupă ceea ce se întâmplă și după utilizarea consumabilelor medicale. După utilizarea unei perechi de manusi medicale, spre exemplu, aceasta urmează să fie reciclată. Din acest motiv, ne asigurăm că furnizăm echipamente de o calitate superioară, prietenoase cu mediul.

Atunci când alegi halate medicale de calitate te bucuri de o protecție garantată. Cele mai des întâlnite bacterii, o dată ajunse pe echipamentul medical pot produce situații neplăcute. Utilizarea acestor consumabile este facilă deoarece halatele medicale sunt antistatice și rezistente la dezinfectanți și oferă un plus de protecție.

Un singur furnizor, toate consumabilele de care ai nevoie

Pentru a face procesul de achiziția mai ușor pentru clienții noștri, am adus în portofoliul Medal Trading  toate consumabilele de care ai nevoie. Fie ca ești în căutare de manusi medicale, halate medicale sau consumabile stomatologice, le vei găsi pe toate la noi.

Aprecierile primite din partea clienților ne dau încrederea de a continua misiunea Medal Trading. Încă din 2007 livrăm produse de înaltă calitate și acest aspect este extrem de apreciat de partenerii cu care colaborăm.

Centru Medical Avanta este unul din cei mai vechi clienți cu care colaborăm, iar feedback-ul lor este extrem de important pentru noi. Părerile clienților noștri sunt esențiale în dezvoltarea noastră. Dr. Petriu Adrian apreciază prețurile competitive, calitatea produselor noastre și faptul că a ajuns să colaboreze cu noi, în baza feedback-urilor pozitive primite de la alți clienți.

Dacă ești în căutare de consumabile medicale de calitate, le poți găsi pe toate într-un singur loc. Medal Trading este furnizorul tău de încredere și îți oferă exact ceea ce cauți. Competitivitate, promptitudine și siguranță. Descoperă produsele medicale disponibile în portofoliu și alege consumabilele potrivite activității pe care o desfășori.

Înapoi sus
Căutare