skip to Main Content
Tot ce trebuie să știi despre Hyaluron Pen

Tot ce trebuie să știi despre Hyaluron Pen

Tehnologia și procedurile de estetică facială au evoluat foarte mult, iar Hyaluron Pen este unul dintre rezultatele acestora. Procedurile de estetică medicală sunt din ce în ce mai accesate de către oricine își dorește un aspect mai plăcut și o creștere a stimei de sine.

În cele ce urmează îți vom prezenta ce este această inovație, cum se utilizează, ce beneficii are și ce probleme estetice poate rezolva.

Ce este Hyaluron Pen

Hyaluron Pen este cel mai nou sistem de penetrare transdermică ce utilizează presiunea aerului și facilitează administrarea fără injectare a substanțelor de umplere sau a cocktail-urilor de care are nevoie pielea.

Tratamentul este unul sigur, non-invaziv, deoarece se realizează fără ac, doar prin penetrare microscopică sub presiune. Astfel se realizează o procedură complet nedureroasă și fără riscuri.

Dacă te întrebi care este diferența între o injectare cu acid hialuronic și una cu Hyaluron Pen, aceasta este una cât se poate de simplă. În cazul injectării, acidul hialuronic rămâne în zona injectată, dar prin utilizarea Hyaluron Pen acidul se dispersează. Astfel, se elimină complet riscul formării nodulilor sau distribuirea neuniformă a acidului.

Când se folosește Hyaluron Pen

Hyaluron Pen este utilizat în mai multe proceduri de estetică facială, pentru a mări sau a contura anumite zone ale feței. Iată ce poți trata cu ajutorul acestei tehnologii:

  • Augumentarea buzelor și conturarea acestora
  • Corecția unor asimetrii ale buzelor
  • Umplerea unor riduri fine sau profunde de la nivelul feței
  • Revitalizarea aspectului pielii de la suprafața feței
  • Redefinirea conturului feței
  • Tratamentul vergeturilor
  • Corecția formei nasului, pomeților sau bărbiei

Tot cu ajutorul Hyaluron Pen se poate realiza și procedeul de mezoterapie. Mezoterapia presupune o infuzie intradermică de substanțe active și acid hialuronic. Astfel, se folosesc substanțe de care are nevoie pielea: pepide, vitamine, acizi, în funcție de nevoile pielii. Mezoterapia se realizează la nivelul feței, gâtului și decolteului.

Despre tratament și rezultate

Tratamentul cu Hyaluron Pen este nedureros, fiind o procedură non-invazivă. De asemenea, este un tratament foarte sigur și convenabil.

Deoarece procedura ce utilizează Hyaluron Pen este non-ivazivă nu există riscul ruperii vaselor de sânge.

În privința rezultatelor putem spune faptul că nu sunt permanente, ci necesită întreținere. Nu este un tratament permanent deoarece acidul hialuronic este unul asemănător cu cel pe care îl produce organismul și va fi metabolizat de către corp.

Specialiștii recomandă realizarea a 2 sau 3 proceduri pentru un efect frumos și bine definit. Ședințele 2 și 3 sunt de obicei destinate retușurilor. Astfel, rezultatele pot fi vizibile pentru o perioadă de 6-9 luni.

Recomandări post tratament

După realizarea procedurii este recomandată evitarea masării zonei pentru 48 și de ore, dar și machiajul. De asemenea, trebuie evitate băile fierbinți, expunerea la soare, la saună sau la solar. O altă recomandare utilă este hidratarea intensă cu cel puțin 2 litri de apă pe zi pentru a restabili pielea.

Bucură-te și tu de noile proceduri de estetică medicală ce utilizează Hyaluron Pen în cadrul clinicii medicale ALOR. Alege calitatea și siguranța unor terapii corect efectuate, dar și experiența specialiștilor. Fă-ți o programare și vino să descoperi serviciile medicale premium de la ALOR.

Back To Top
Search